Over Joost Heystek

Joost Heystek schildert portretten en landschappen in moderne en traditionele stijl. Bekijk zijn rijke portfolio op deze website. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via joost@joostheystek.nl

8 Reacties op “Over Joost Heystek”

 1. jacobus heystek zegt :

  Mooi

 2. Willem Schoonheim zegt :

  Fijn dat je gedeeld hebt. Je maakt mooi werk. Misschien is kunst voor liefhebbers iets voor je, groet Willem Schoonheim!!

 3. Theo den Hertog zegt :

  Na jaren met plezier in jouw geschiedenislessen te hebben gezeten, geniet ik nu, bijna toevallig, na ruim 30 jaar ineens van jouw kunst. Mooi!

  • joostheystek zegt :

   Dag Theo, wat ontzettend leuk dat je mij gevonden hebt en dank voor je compliment. Ik kan me jou nog zo voor mij halen. Het was destijds een ontzettend leuke periode, vind ik.
   Jij maakt prachtige foto’s. Ik heb geprobeerd via het contactformulier jou te antwoorden, maar het lukte mij niet de zendknop te vinden.
   Hartelijke groet!
   Ps. Heb je ook twitter?

 4. Danny van der Borst zegt :

  Goedemiddag meneer Heystek, heb 4 aquarellen aangeschaft van u bij Catch 22. Heb inmiddels de Vismarkt en Maliesingel in huis en ze zijn prachtig. De andere 2 komen volgende week. Ze komen op een mooieplek in de woonkamer te hangen.
  Groet Danny

  • joostheystek zegt :

   Goedemiddag meneer Van der Borst, ik vernam het gisteren van Pim (van Catch). Ik voel mij zeer vereerd dat u er zelfs 4 van mijn hand hebt aangeschaft! Dank ook voor het aankopen ervan. Ongetwijfeld zijn ze mooi ingelijst en komen ze helemaal tot hun recht.
   Ik hoop dat u er heel lang met veel plezier naar kunt kijken.
   Hartelijke groet, Joost Heystek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: